Det största IPTV-nätverket som var ansvarig för hacking Movistar+ och andra satellit-TV-tjänster faller

Ett av de största piratkopieringsproblemen som tv led var relaterat till internet. En ny metod som har varit aktiv i flera år har nu gjort det möjligt för användare att få tillgång till pay-per-view-TV-signaler genom en IPTV-box, en mycket svår mekanism att redogöra för och som har skadat fram till igår.
Ett företag som drivs från Spanien

Den nationella polisen kunde i går slutföra den så kallade Operation Belenus med arresteringen av totalt fem personer. Denna grupp var ansvarig för att klona TV-signalen från många betal-tv-tjänster för att ge tillgång till dem alla via internet på ett mycket enkelt sätt för användaren. Kunden, som betalade ett mycket litet belopp jämfört med det pris som skulle betalas för officiella tjänster, hade bara att använda sig av ett program som gjorde det möjligt för honom att öppna listor .M3U eller en satellit dekoder med möjlighet att konfigurera ett CCAM-protokoll.

Sådan var tillväxten av användningen av denna typ av system, att i de olika app butiker Android och iOS började visas otaliga program som kan spela IPTV listor med total lätthet. Allt som behövdes var tillgång till dessa listor, och det är precis vad den grupp som har gripits gjorde.