Frilansare.nu vs Freelancer.com: vilket är bäst?

I en värld av frilansande, två plattformar dominerar scenen: Frilansare.nu och Freelancer.com. Varje bär med sig sina egna fördelar och nackdelar, och att veta dem kan hjälpa till att spara massor av tid, pengar och hjärtesorg. Vi tar en närmare titt på varje plattform, så att du kan fatta ett välgrundat beslut baserat på din egen uppsättning omständigheter.

Först kommer vi att täcka detta ämne från frilansare perspektiv, och skälen att välja en plattform över den andra. I det andra avsnittet kommer vi att närma oss samma ämne från klientens perspektiv (Klicka här för att hoppa framåt). Så, om du är en frilansare letar efter kvalitetsarbete eller en klient som söker kvalitet frilansare, Fortsätt läsa för att ta reda på vilken plattform som är bäst för dina syften!
För frilansare som söker arbete

Som frilansare kan det vara ett tufft val att välja rätt plattform för att marknadsföra dina kunskaper. Även om du alltid har möjlighet att använda flera plattformar, bygga ett gediget rykte på en enda plattform är i allmänhet det idealiska alternativet, som positiva recensioner och avslutade jobb hjälpa din profil sticker ut och fylla presumtiva kunder med tillförsikt.

Därför, när man försöker bestämma mellan Freelancer.com eller frilansare, se till att ta följande i beaktande.