IPVanish kan fungera för iptv tjänster

IPVanish är en av de mest populära VPN-leverantörerna i världen. De erbjuder den mest säkra VPN-tjänsten som kan användas av både nybörjare och experter.

IPVanish kan du enkelt ansluta till sina privata säkra nätverk. De har appar för alla populära mobila och stationära plattformar, inklusive Mac, Windows, iOS och Android och på Smart-TV.

Alla dessa program är ganska lätt att använda med sina enkla användargränssnitt. Du kan samtidigt använda samma konto på upp till fem enheter vid en given tidpunkt.

De har också ett stort nätverk av 40000 + delade IP-adresser, 750 + VPN-servrar i mer än 60 länder. Du kan använda IP-adresser från alla regioner eller länder. IPVanish app kommer även att föreslå de snabbaste servrarna att välja mellan.

Snabbhet är en viktig fråga för de flesta användare. IPVanish är märkbart snabbare än de flesta VPN-tjänsteleverantörer på grund av deras robusta nätverk, bandbreddskapacitet och bättre infrastruktur för Dreamfilms.

Alla anslutningar krypteras med 256-bitars AES-krypteringsteknik som är den högsta branschstandarden. Den Tillåt obegränsad P2P förbindelserna (Använd för torrents) med nej band bredden mössa. De har också en strikt nollloggpolicy, vilket innebär att de inte behåller någon registrering av dina onlineaktiviteter.

Prissättning: från och med $6,99 per månad betalas årligen. Wpnybörjare användare kan använda denna exklusiva IPVanish kupong för att få 60% rabatt.