Prenumerera på flera bra VPN

Vid en given tidpunkt betalar jag för 3-4 årliga snorbilligt.se.

Nej, jag säger inte att för att göra mer affiliate försäljning. Detta är precis vad jag gör och jag betalar för dessa abonnemang med mina egna pengar.

Du kan hoppa nedan för att se mina rekommenderade VPN, men jag tenderar att prenumerera på ett par av de stora VPN-leverantörer samt en eller två av de mindre.

Jag gör detta för ett par skäl:

Olika platser, olika anslutningar: Inte varje VPN fungerar bra på alla platser i Kina. Eftersom jag reser runt en hel del, håller jag flera NordVPN så jag kan testa vilken som fungerar bäst i den nya platsen och använda den.

https://vpns.se/basta-vpn-tjansten/

Det finns tillfällen då Kina klämmer ner hårt på VPN-användning och det känns omöjligt att ansluta till någon server. Alla som har varit i Kina under en längre tid vet vad jag menar. Med flera alternativ resulterar vanligtvis i minst en VPN-tjänst som kan ansluta.

Om du flyttar till Sverige som en expat, kan det spara en hel del huvudvärk att ha flera alternativ.

För dem som reser till Sverige, brukar jag berätta för folk att prenumerera på minst två (2) VPNS som erbjuder pengarna-tillbaka garantier och sedan ta reda på vilken som fungerar bäst var du reser. Använd den andra som en säkerhetskopia eller få en återbetalning.